Home Bestuur Activiteiten Lid worden Foto's Toneel Nieuwsbrief

KWB SCHOONDERBUKEN

Een vereniging voor iedereen, jong en oud

Try-out van Comedian-Mentalist Gili (Geannuleerd)

11 April 2020 - 20:15

Beschrijving

Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow “Iedereen Paranormaal” als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling "CTRL: Alles onder controle" wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

De media pikt gretig in op de kruistocht die Gili voert jegens allerhande zelfverklaarde paragnosten en helderzienden. Zijn opmerkelijke TV-passages in Comedy Casino (Canvas), Villa Vanthilt, Peter Live en vooral de wekelijkse rubriek in De Laatste Show (één), deden heel wat stof opwaaien, niet het minst in de paranormale wereld.

In januari 2017 gaat Gili in première met zijn zaalshow: "Charlatan". In deze show laat Gili zijn "evil twin" volledig los. Hij zet zijn "gaven" op scherp om bewust zijn "slechte ik" te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan.

Verwerpelijk zegt u?
Inderdaad, maar wreed plezant!

Kom en geniet mee van de try-out van Gili’s nieuwe show.

Tickets:
€ 13

De tickets zijn te verkrijgen via het tickettingsysteem van Den Egger of aan het onthaal van Den Egger.

Inschrijven
Geen inschrijving via de website mogelijk.