Home Bestuur Activiteiten Lid worden Foto's Toneel Nieuwsbrief

KWB SCHOONDERBUKEN

Een vereniging voor iedereen, jong en oud

Paastocht

03 April 2021 - tot 18 April

Beschrijving

Een leuke activiteit voor gezinnen.

Onderweg kunnen de deelnemers ook 10 paaseieren zoeken en op een formulier invullen. Je kan het formulier binnenbrengen bij Spar (in Schoonderbuken). Hiervoor krijg je dan een geschenkje.

Op 25 april worden er nog eens 5 winnaars getrokken.
De prijzen worden geschonken door kadulleke.

Twee paashaasverhalen in één tocht An Neven, auteur van verhalen voor (jong)volwassenen, schreef speciaal voor kwb twee verhalen met als thema ‘De paashaas is verdwenen’. Zanger en acteur Pieter Embrechts sprak de verhalen in.

-8-jarigen O jee, de paashaas heeft zich verslapen! Vliegensvlug schiet hij zijn kleren aan, maar in zijn haast struikelt hij en valt van de trap. Het wordt zwart voor zijn ogen. Wanneer hij weer bijkomt, is hij op de noordpool beland. Hoe moet hij weer thuiskomen? Het wordt een knotsgek avontuur dat hem zelfs tot op de maan brengt. Zal de paashaas op tijd thuis zijn om eitjes te kunnen verstoppen? (Tekst en uitwerking: An Neven en Steven Claeys)

+8-jarigen De paashaas is verdwenen! Carotta, zijn vriendinnetje, ontdekt dat hij is ontvoerd door een wraakzuchtige kippenbende. Waarom hebben ze hem ontvoerd? En wat zijn ze met hem van plan? Carotta gaat op zoek. Zal het haar lukken de paashaas op tijd te bevrijden?

Vertrek: voetbalplein van KVV Scherpenheuvel in Schoonderbuken.
De wandeling is ongeveer 6 km lang.

Inschrijven
Geen inschrijving via de website mogelijk.